Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Видео: You TubeКолосален пакистански щангист, известен с това, че

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgВидео: You TubeКолосален пакистански щангист, известен с това, че
Коментари Харесай

444-килограмовият „Пакистански Хълк” си търси жена, която да е висока 192 см и да тежи поне 100 кг

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Видео: You Tube

Колосален пакистански щангист, прочут с това, че дърпа трактори с въже и повдига коли с една ръка, споделя, че е отхвърлил десетки възможни булки, защото те не дават отговор на неговата физика.

Родом от Мардан в Северен Пакистан, Арбаб Кизер Хаят е висок 197 см и тежи към 444 кг. През последните години той е обезверен, че търпи разочарования в любовта, защото родителите му желаят да се ожени. Това признава самият 27-годишен великан, прочут като „ Пакистанския Хълк ” пред „ Дейли Мейл ”.

„ Имам потребност от жена „ тежка категория ”, с цел да не я нараня. Всички дами, които до момента желаеха да се омъжат за мен, бяха прекомерно мършави. “, каза Хаят и изясни, че „ междинна жена “ би била неприятно съвпадане за него.

„ Искам да се срещна с жена, която тежи най-малко 100 кг и е висока над 192 см, тъй че да изглеждаме добре дружно. “, означи той и добави, че към този момент е отхвърлил 200-300 девойки ”, тъй като не дават отговор на мечтаните параметри, написа rt.com.



Знаменитост в родния си град, Хаят извършва разнообразни каскади, с цел да покаже силата си. Видеоклипове, които обикалят мрежата, демонстрират, че той дърпа трактори, рейсове и коли с въже, както и повдига коли с една ръка.

За да поддържа формата си, Хаят употребява четири пилета, 36 яйца, още 3 кг месо и 5 литра мляко дневно. 

Мъжът съобщи пред локалните медии, че счита да взе участие в международни надпревари по повдигане на тежести и да стане звезда.

Превод: „ Петел ”

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затво
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР